Gå direkt till innehåll
Arkivbild
Arkivbild

Nyhet -

2021 - Ett spännande år för membransidan

Vi fick under 2021 in många nya förfrågning och spännande projekt. Under sommaren och hösten har vi levererat ett antal stora rökgasanläggningar, där flera leveranser gått till våra nordiska grannländer. Vi är även stolta leverantörer till svensk kärnkraftindustri vilket visar på hög kvalitet och väl fungerande arbetsprocesser. Mercatus fick även under hösten ett spännande projekt till Akers i Norge där världens första anläggning för storskalig avskiljning och lagring av koldioxid byggs. Ett spännande projekt där Mercatus fått äran att leverera kondensatreningen.

Vi fortsätter vårt aktiva arbete med FoU och har under året genomfört flera provkörningar, både i vårt labb och ute hos kunder. Längden på provkörningarna varierar och detta beslutas tillsammans med kund utifrån de resultat man vill studera.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder och efter önskemål och behov har vi utvecklat nya sätt för våra kunder att drifta anläggningar på distans. Detta minimerar t.ex. akuta fysiska arbetsinsatser på helger och kvällar. Vi har redan smyglanserat ”Mercatus Mobilstyrning” och önskar ni mer information är ni välkomna att höra av er så berättar vi mer hur detta kan effektivisera er verksamhet.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Eva Henrysson

Eva Henrysson

Presskontakt Marknadsföring och ekonomi 0492-17104